esmaspäev, 24. juuni 2013

Uudiskiri nr 48


Tere head sõbrad!


Jaanipäev toredasti tähistatud, käes on palavaim maasika-hooaeg.


Toiduvõrgustikus pakub maasikaid Keldrimäe Marjad OÜ. Maasikaväli on Pahuvere külas, Tarvastu vallas. Kel huvi, saab värsked maasikad Viljandis kätte igal õhtul. Hind kokkuleppel. Lauamarja hind reedel oli 3,5 €. Maasikasort Polka, taimedele on antud maheväetist, ei ole mürgitatud (pritsitud) kahjurite vastu.
Kontakt: Jaanek Simso tel 55 581 446.


27. juunil on kaubakohtumisel kohal:
  • Kaatarusaare talu, kel on pakkuda värskeid kapsapäid ja pikka kurki. Lisaks mustsõstramaiusele on juurde tulnud jõhvikamaius. Karbi hind mõlemal maiusel 2 €.
  • Samuti Siili Äri, Ahjuoja talu ja teisedki, kellelt on kaupu tellitud
  • Koksvere veski (kui on tellimusi)
  • Sepa mahetalu käis OTT-i Viljandi kaubakohtumisel sel suvel 20. juunil viimast korda. Uus tulemine sügisel. Suvi on täis nädalavahetuste laatu ja kogu toodang müüakse seal. KUID! Viljandimaa inimesed on oodatud Sepa talu külastusele 7. juulil ja tark on end registreerida juba praegu; registreerimise vormi leiad SIIT.
  • Tervislikke piimatooteid saab aga endiselt Pajumäe talust otse tellides kaubakohtumiseks või Turuhoonest E - L 8 -15 Pajumäe talu letist. Pajumäe talu toodete erimüügid toimuvad OTT-i kaubakohtumistel 13.07 ja 08.08. 2013.
  • Värsket mett saate tellida Eha Kooserilt, 1-liitrise ämbrikesetäie hind 10 € (mahutab 1,4 kg). Eha maheaiandi köögivilju saate osta Viljandis Rohelises poest.
Kontakt: e-post ehakooser@satnam.ee, tel 518 8694.
Tõrvaaugu talu tuleb oma mahetatratoodetega Viljandisse uuesti 11. juulil 2013.
Tellimused palume esitada hiljemalt 8. juuliks e-posti aadressil janekkuu@gmail.com.
Saadaval tatrakruup, tatratang, tatrajahu. Tõrvaaugu talu tatart ostavad tooraineks ka Eesti tuntuimad mahetatratoodete valmistajad, mis kinnitab kauba headust.


Rõõmsate kohtumisteni!


Viljandimaa toiduvõrgustiku OTT toimkond
viljandiott@gmail.com

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm