esmaspäev, 9. jaanuar 2012

-> Tarbijale

Ole kursis OTT-i uudistega, aita tootjatel plaane teha

Kui soovid saada Viljandimaa toiduvõrgustiku OTT uudiskirju ja uute toodete pakkumisi oma e-posti aadressile, anna sellest palun teada SIIN.


OTT-i koostööpartnerid jagavad oma häid kogemusi ja retsepte veebiaadressil ottjagab.blogspot.com.

Meie e-posti aadress on viljandiott@gmail.com, vastame teie küsimustele paari päeva jooksul.

Uuri tootepakkumisi, leia "oma tootjad" ja kavanda rikkalik toidulaud

Plaanide koostamisel soovitame kindlasti vaadata rubriiki TOOTJAD.
Seal on tootjate andmete juures lisaks hetkepakkumistele kirjas suvel-sügisel lisanduvad tooted. Kuna uuendame andmeid pidevalt, tasub seda rubriiki tihti külastada.

Kuidas kaupu tellida?

  • Tarbija võtab ühendust tootjaga või teda esindava koordinaatoriga ning esitab oma tellimuse kas e-postiga või telefoni teel. Lepitakse kokku soovitavad tooted, kogused ja kättesaamise aeg.
  • Kui tootja soovib ettemaksu, siis saadab ta arve ja toob seejärel kauba. Kui tootja on nõus, siis saab tarbija kõigepealt kauba ja koos kaubaga arve.
  • Kui prooviaeg on möödas ning tarbija ja tootja soovivad koostööd jätkata, siis sõlmitakse pikemaajaline kokkulepe mõlemale poolele sobivaks perioodiks ja lepitakse kokku kauba saamise sagedus (näiteks jahud 1 kord kuus, munad kahe nädala tagant, värsked salatid igal nädalal jne) ja kindlad kuupäevad. Edaspidine kauba eest tasumine toimub vastavalt kokkuleppele tootjaga. Aluseks võib võtta tootja ja tarbija kokkuleppe näidisvormi toiduvõrgustiku blogist.

Kauba kättesaamine

Tootja annab ettetellitud kauba tarbijale üle kokkulepitud ajas ja kohas, suvisel ajal toiduvõrgustiku kaubakohtumisel või UKU Keskuses taluturu päevadel:
laupäev, 17. jaanuar   kell 11.00-14.00
laupäev,   7. veebruar kell 11.00-14.00
reede,    20. veebruar kell 16.00-19.00
reede,    20. märts     kell 16.00-19.00
laupäev,  11. aprill      kell 11.00-14.00 
reede,    24. aprill       kell 16.00-19.00


Veel linke:

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm