kolmapäev, 2. detsember 2015

Viljandimaa OTT uudiskiri nr 94

Pikad hämarad õhtud ja öine tähesära pakub omamoodi rõõmu ja võimalusi. Detsembri esimene päev kinkis sel aastal taevasse lausa vikerkaare siin, Viljandimaal. Talvise pööripäevani on vaid mõned nädalad.

"Jõulukuu sisse jääb aastaringi viimane pime ots ja uue aastaringi hakatus. Sel ajal peaks inimene koos loonaga puhkama - valmistuma uueks ringiks. Iseäranis talvises päevapesas tuleks oma kodus, aga ka mõtetes ja hinges luua pinda puhtusele ja pyhale ning võtta enesele aega..." soovitab Maavalla Koda.

Püha tulekuks on hea võimalus külastada sel laupäeval UKU Keskuses OTT taluturgu.

Tootjatest on uuteks tulijateks Vardja Külaseltsi talud oma pakutavaga. Samuti on üle pika aja tulemas Rummu talu Pärnumaalt erinevate munade ja keraamikaga.https://www.facebook.com/rummutalu/

Toiduaidast leiab Olja Markova kitsepiimatooteid. Olja on Kose OTT eestvedaja. Ta elab maal, kasvatab kitsi, kanu ja jäneseid ning pakub kitsepiimast jäätist, jogurteid, pehmet juustu, keefiri, katõki (maitsestamata jogurtit), toorjuustu, tarretist, jne
http://agrotur-estonia.ee/kitsepiimatooted
Tema ettevõtmisest ja temast endast rohkem:
http://agrotur-estonia.ee/uudised
http://tarbija24.postimees.ee/2986853/kodune-meierei-sai-alguse-sinisest-kasvuhoonest

Olja ise UKU taluturul ei müü, sest hommikune kitselüps ja talitus ei võimalda laada ajaks kohale jõuda, kuid tema tooteid leiate Toiduaidast. Astu läbi ja maitse!

Sel laupäeval on taluturul ka õnneloos, kus iga loos võidab! Head loosiõnne!


VILJANDIMAA OTT KINKEKAART

UKU taluturult ja toiduaidast on võimalik varuda endale Viljandimaa OTT kinkekaarte, mida lähenevate pühade saabudes on hea kinkida sõpradele ja sugulastele. Kinkekaarte saab valida 5, 10, 15, 20 ja 25 euro väärtuses. Kaarti saab kasutada Viljandimaa OTT Toiduaidas valides endale meelepärast kaupa toiduaida lahtioleku ajal.
Kasutagem head kingivõimalust, mille idee autoriks ja teostajaks on Piret Ant Provintsi talust.


TULEMAS

* Viljandimaa OTT toiduait ootab külastajaid lisaks tavapärasele ajale kindlasti 11. ja 12. ning 18. ja 19. detsembril, kus ait on samuti laadahõnguline nagu kogu linn.

* 16. jaanuaril 2016 on tulemas traditsiooniline Viljandimaa OTT ja Eesti OTT aastapäevaüritus koos laadaga ja teemapäevaga linnarahvale Sakala Keskuses.

Tol üritusel esilinastub dokumentaalfilm Eesti OTTidest "Kohalik kaubavahetus- tervendav mõtteviis".
Lühikest tutvustust saate vaadata juba täna siit:
https://www.youtube.com/watch?v=w6v9CRc3egE

Rahu ja rõõme pimedaks ja mõnusaks hingedeajaks!

Viljandimaa OTT

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm