esmaspäev, 30. aprill 2012

Uudiskiri nr 9

  • MAHE SALATIROHELINE, HOIDISED JA MESI EHA KOOSERILT
Eha Kooseri aiandis on tarbimisküpseks saanud esimesed värsked rohelised salatitaimed: küüslaugupealsed, roheline sibul, aedsalat, till, koriander, melissilehed. Samuti on pakkuda 2011. aastal tehtud hoidiseid ja mett.

Alates 3. maist 2012 hakkab Eha tooma kaupu ka OTT-i kaubakohtumistele. Kogu tootevaliku leiad hinnakirjast blogi rubriigis KÖÖGIVILJAD. Igal nädalal võib lisanduda midagi uut. Tellimused tuleks esitada hiljemalt kaubakohtumisele eelneva teisipäeva lõunaks, kella 12-ks. Seega, 3. mai soovidest teada andmiseks palume helistada või kirjutada 1. mail:

Eha Kooser FIE, tunnustatud mahetootja
Viiratsi vald, Vana-Võidu küla

  • TATRAKISSELL JA MUUD TOOTED VIRGO MIHKELSOOLT
27. aprillil 2012 külastas Viljandit mahetatra kasvataja ja tatrameepõhiste tervisesegude looja Virgo Mihkelsoo. Ta esines 2-tunnise loenguga ja pakkus kõigile mõnusat TATRAKISSELLI. Kisselli tegemise õpetused on nüüd avaldatud OTT-i blogi rubriigis “Tasub teada”. Allikaks Virgo Mihkelsoo ja Nelly Vahtramaa koostatud uhiuus vihik "Eestimaine tatar kui toit, tervendaja ja ravitseja".
Kissellile lisamiseks sobivad head puuviljapüreed OTT-i tootjatelt.
Kui soovite toiduvõrgustikuga jagada Virgo Mihkelsoo tatratoodete kasutamise kogemusi või on sel teemal küsimusi, saate seda hõlpsasti teha OTT-i blogi kontaktvormi kaudu: “Teadete saatmine”. Tooteid saab praegu, kiirel põllutööde ajal, tellida läbi firma Remedy Way OÜ, http://remedyway.ee/kontakt.

  • PÕHJAKA MÕISA KANAD SAAVAD PÕHUST ÖKOKODU
Säästvad Ehituslahendused koolitusmeeskond korraldab Põhjaka mõisas põhuehituse praktilise meistrikursuse, mis toimub kuuel päeval ja kolmel erineval nädalavahetusel : 11., 12., 25., 26. mail ja 15., 16. juunil 2012. Kombineeritud on loodusehitus ja maalähedaselt mahe toit - ehitatakse ökokodu kanadele, et saada ökomune Põhjaka kuulsale Napoleoni koogile.
Lisainfo kodulehelt http://www.ehituslahendused.ee/et/koolitused/cat/cat_id/4

Kohtumiseni!
Viljandimaa toiduvõrgustik OTT

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm