Virgo Mihkelsoo loeng ja tellimused
Virgo Mihkelsoo loeng teemal "Ülevaade toitumise vigadest - tatar on üks vahend, mis aitab neid vältida" toimub reedel 27. aprillil kell 17.15-19.15 Vabaduse plats 6 II korruse saalis. Loeng on osalejatele tasuta, võimalusel saab teha annetusi, et toetada Viira talu ja kompenseerida ettekandja sõidukulud. Tatratoodete ettetellimine kuni 22. aprillini e-postile tootedott@gmail.com. Ettetellitud kauba saab kätte peale loengut. Info toodete kohta ja hinnakirja leiate siit
Rohelised sibulapealsed
Säga-Aaviku talu mahedad rohelised sibulapealsed pundis 100 gr.
Tellimine toomas.allik@gmail.com, tel 56 244 850.
Korti talu rohelised sibulapealsed pundis 100 gr
Tellimine ukomikk@gmail.com, tel 51 39 860
Hindu saate vaadata ka hinnakirjadest
Kõrvits
Mõnedel tootjatel on pakkuda veel kõrvitsaid ja hind on langenud, praegusel ajal võiks veel hoolega kõrvitsat tarbida, enne kui uus värske kasvuhoonest ja põllult tulema hakkab. Hinnakirjad
Looduslik roheline (nõges, naat, paiseleht, laugud, oblikad)
Tiiu Reet Kõnnusaar pakub lähiajal noori nõgesepealseid ja värskeid looduslikke salatitaimi.
Eelmise aasta varudest on veel varakevadist kuivatatud nõgest, nõgeseseemneid, piparmünti, punet, raudrohtu. Vihjeid kasutamise kohta vaata http://ottjagab.blogspot.com/
Tellimused esitada tiiureet@gmail.com, tel. 56625302
Blogis OTT jagab
Ott jagab blogist leiad nõuandeid ja retsepte Viljandi toiduvõrgustiku sõpradelt ning veidi noppeid kirjandusest. Näed neid, kui klõpsad http://ottjagab.blogspot.com/
Tarbijapäeva salvestised DVD-l
1. märtsi 2012 Tarbijapäeva ettekannete salvestisi on võimalik laenutada, kui annad oma soovist teada viljandiott@gmail.com . Teemasid, mida käsitleti vaata siit
OTT tootjad Sõida maale saates
Laupäeval, 21.04 kl 10.00 minnakse ETV saates "Sõida maale" külla ka Viljandi OTTi kuuluvatele tootjatele Murese tallu ja Koksvere veskisse.
Kevadel saabub Murese lambakasvatustallu beebibuum - rõõmsalt kepslevad talled toovad kõigile naeratuse näole. Mirja ja Aavo Arm kasvatavad lambaid pea 20 aastat. Mis on selle aja jooksul muutunud?
Ants ja Isabel Tamme Koksvere veskis jahvatatakse mahejahu suurtes ja väikestes kogustes.
Saateid saab vaadata ka ETV arhiivist http://etv.err.ee/arhiiv.php
Head kevadet ja kohtumiseni!
Viljandimaa toiduvõrgustiku O.T.T. toimkond
viljandiott@gmail.com
http://viljandiott.blogspot.com/