teisipäev, 24. juuli 2012

Uudiskiri nr 19

Tere sõbrad,

Sissejuhatuseks link tänasele (24. juuli 2012) Vikerraadio hommikuintervjuule, vastab Anu Johani.

*  *  *

Juuli esimestel nädalatel palusime OTT-i uudiskirja saajatel vastata lühikesele küsitlusele.
Täname kõiki, kes leidsid aega vastused teele saata! Vastas 26 inimest ehk veidi üle kümnendiku adressaatidest. Vähemalt 20 neist polnud OTT-i tootjad ega toimkonna liikmed. Püsitellijaid oli 11, mitte-tellijaid 10, vahetevahel tellijaid 5. Oluliseks peeti hinnakirjade olemasolu. 4 vastanut arvas, et lisaks kaubakohtumistele võiks OTT-il olla oma püsiv kauplus-hoiupaik, mille eest oldaks nõus lisatasu maksma. 
Põhjalikuma illustreeritud ülevaate küsitluse tulemustest leiad SIIT.

Värske köögivilja hooaeg. 
Tootjad on pühendunud põllutöödele, hinnakirjade internetti läkitamiseks jääb vähem aega. Kuna turuhinnad muutuvad peaaegu iga päev (väiksemaks:), siis kujuneb nii mõnegi kauba hind tellimuse kokkuleppimise käigus. Küsige julgesti ka otse tootjalt!

26. juulil puhastatud mustikad Ahjuoja talu metsadest hinnaga 3 eurot / kg. Ilmar Põrk, tel 528 3702.

26. juuli kaubakohtumisel vutimunad suvehinnaga, ühe muna hind 10 eurosenti, kogus kokkuleppel. Tellimusi võtab Siim Riid telefonil 5199 1159 või e-kirjaga siim170@gmail.com.

Uus kaubapakkuja SALLI JÄRVE Karjamaa talust Kõpu vallast Viljandimaalt müüb mustsõstraid, hind 2 eurot / kg, ja 4 elusat broilerparti (koorunud mai lõpus), hind kokkuleppel. Tellimine telefonilt 526 8823.

Tuuli Jõesaar pakub teenustööna väiksemate karusnahkade parkimist käsitööna.
Tuuli endast: “Olen omandanud Kristiina Rajando käe all nahkade parkimise algteadmised 2009. aastal ning alates sellest omal käel katsetanud ja täiendanud oma oskusi. Põhiliselt olen parkinud küülikunahku, kuid minu käe alt on läbi käinud ka paar lammast, paar kobrast, orav ja mäger. Nahkade parkimisel kasutan võimalikult keskkonnasõbralikku tehnikat (parkaineks maarjajää, lisaained äädikas, sool; viimistlemisel õlid, sool ja jahu)”. Kontakt: tuulijes@hotmail.com, tel 52 65 464.

Päikest meie suvesse ja toredaid kohtumisi!

Viljandimaa toiduvõrgustiku OTT toimkond

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm