reede, 23. november 2012

Jänedal esitleti töövihikut väikeettevõtja turundusest

Jänedal toimus 22. novembril 2012 maaeluvõrgustiku teemapäev "Kohaliku toidu võrgustikud ja toidumärgid", kus esitleti vastset trükist „Väikeettevõtja turundusest. Kuidas suurte tegijate vahelt välja paista?“ Tegemist on mõnusa töövihikuga, kus head näited ja lihtsasti loetav turundamise teooria vahelduvad suunavate küsimustega. Kui oma ettevõtte jaoks neile küsimustele vastused välja mõtled, saad pildi oma silmapaistmise-võimaluste kohta palju selgemaks. Loominguliselt lähenedes sobib see abivahend isiklike mõttetalgute korraldamiseks igas ettevõtlusvaldkonnas. 44-leheküljelise trükise veebiversiooni leiate SIIT. 
Töövihiku on Põlvamaa Arenduskeskuse eestvõtmisel koostanud Tiiu Ohvril, paberversiooni võibki küsida Põlvamaa Arenduskeskusest. Vihikut jaotatakse Eesti Maaülikooli, Põlvamaa Arenduskeskuse, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Maamajanduse Infokeskuse vahendusel. Trükise väljaandja on SA Põlvamaa Arenduskeskus ning selle koostamise põhirahastus on tulnud Eesti maaelu arengukava 2007-2013 meetmest 1.1. meetmest "Koolitus- ja teavitustegevuse toetus".

Lisainfo:  SA Põlvamaa Arenduskeskus juhataja Kaire Mets, kaire.mets@polvamaa.ee 

Muude teemade hulgas olid olulised ka lühikesed tarneahelad. Ehk maaeluvõrgustike kontekstis just eestimaise toodangu võimalikult kiire toimetamine otseteed eestimaisele tarbijale. Teemapäeva kõik esitlused on avaldatud maaeluvõrgustiku kodulehel, täpsemalt SIIN.

Kontaktid:

e-post viljandiott@gmail.com
elektrooniline kontaktvorm